Mercat d’intercanvi “Dona, dóna i rep!”

Plaça de la Trinitat

17 de MARÇ de 2012 de 10 a 13:30h.

Volem celebrar el dia de la Dona!

Fem un mercat on poder intercanviar peces de roba o objectes que siguin aptes per regalar-los a les dones que cadascú tingui a la seva vida. Dues setmanes abans recollirem les peces que voleu intercanviar i el dia 17 us podreu endur els regals que heu triat al mercat d’intercanvi.

Normes bàsiques per participar-hi:

Les peces de roba i objectes de regal que voleu intercanviar es recolliran les dues setmanes abans al Punt d’Informació i Atenció a la Dona del Centre Cívic, els dies 6, 7, 8, 13, 14 i 15 (de dimarts a dijous) de 16:30 a 19:30.

La roba i els objectes de regal han d’estar nets i en bones condicions. No s’acceptaran peces amb forats, taques o desperfectes. La persona encarregada de la selecció haurà de decidir si la roba i objectes poden entrar o no a l’intercanvi, i es reserva el seu dret d’admissió.

No es recollirà la roba no acceptada per al mercat d’intercanvi. La roba i objectes que no s’acceptin cal portar-los al punt Roba Amiga o als punts verds de la ciutat.

Un cop feta la selecció de la roba, s’entregaran al participant  els punts que ha obtingut amb la roba o regals que ha portat perquè els pugui intercanviar per altres peces o objectes el dia del mercat.

Dia d’intercanvi:

El dissabte 17 de març cada participant haurà de portar els seus punts, seleccionar la roba o objectes que es vol endur, i donar els punts a la persona encarregada perquè comprovi que el que vol emportar-se s’ajusta als punts obtinguts.

Homes, dones, grans i petits son benvinguts a intercanviar regals per celebrar el dia de la dona!!

 

Organitzen: Banc del Temps de Trinitat vella i Punt D’informació i Atenció a la Dona de Sant Andreu

Col·laboren: Centre Cívic de Trinitat Vella, Grup de Dones, Grup d’Ajuda Fraterna, Espai d’Acolliment a Nouvinguts, Fundació Salut i Familia, Districte de Sant Andreu.